A rainy t-shirt on a sunny day

Festival essentials

Festival kit essentialsSå er festival sæsonen sgu for alvor blevet skudt i gang med Roskilde igår. Jeg er ikke selv den helt store festival gænger, har faktisk kun været på jelling festival, som er meget lokalt for mig og så Northside sidste år, men der slipper man jo som bekendt med at sove i telt i flere dage! Er nok lidt for meget et luksus dyr til det, sætter pris på at komme hjem i en seng og få et bad hver dag.

Men hvis jeg skulle afsted på festival er der alligevel et par ting jeg uden tvivl ville tage med mig. For det første ville jeg tage en lille taske med til de små ting jeg havde brug for det meste af tiden, f.eks pung, solbriller, læbepomade og desinfektions gel. Solcreme og aftersun ville også være et must, selvom vejret ikke nødvendigvis bliver helt i top. Derudover ville jeg tage en tørshampoo med da det ikke er sikkert man har mulighed for at komme i bad hver dag, samt en deo og make-up fjerner – her er alt-i-en fra matas rigtig god til at tage det værste med et par vat rondeller. Sidst men ikke mindst ville jeg selvfølgelig også tage en oplukker med, hovedpine piller til dagen derpå, noget compeed vabel plaster, et par hårelastikker og tyggegummi..

Skal i på festival i år? Og i så fald, hvad er must-haves for jer at have med?

4 kommentarer

 • Oplukkeren er helt sikkert det vigtigste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Ja uden tvivl 😉 hehe.. Så kan det jo være lige meget man går rundt med ømme fødder og lugter, så længe man kan åbne flere øl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Godt festival kit du har fået samlet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A rainy t-shirt on a sunny day