More Macs to my collection

Fancy friday, on a sunday – fashion

Jeg nåede desværre ikke at få lavet negle til fredagen, så i får dem i dag i stedet. Teamet er fashion og jeg har forsøgt at lave marmor effekt på neglene, hvorvidt det er lykkedes kan vidst diskuteres! – synes det endte med at blive mere acid wash agtigt, men ikke destro mindre kan jeg rigtig godt li resultatet! Jeg startede med 2 lag af Ciate – snow virgin som jeg lod tørre helt. Derefter tog jeg et stykke husholdningsfilm som jeg dyppede 2 forskellige grå nuancer fra Kiko (nr 327 og 329) på med og til sidst lagde jeg et lag poshe topcoat på. Hvad synes i?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More Macs to my collection