Old love never dies

Photography

Mandag er slet ikke så slem når man påbegynder valgfag og derfor skal have fotografering og photoshop som eneste fag de næste uger. Så nu regner jeg med at jeg om et par ugers tid er en haj til både at fotografere og til at bruge photoshop, som jeg desværre aldrig rigtig har taget mig sammen til at lærer at bruge, men det bliver altså lavet om nu! Billedet her er fra vores første time i dag hvor vi er begyndt helt fra scratch og kun har brugt auto funktionen på kameraet. I morgen skal vi lærer lidt om blænde, lukkehastighed og ISO. Behøver jeg fortælle at jeg glæder mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Old love never dies