New in: Kähler omaggio vase

Old love never dies

Gammel kærlighed ruster aldrig som ordsproget lyder og jeg har i den grad genfundet min kærlighed til mine gamle, lave all stars som efterhånden har været med mig mange år.. Faktisk havde jeg mere eller mindre glemt at jeg ejede dem, men efter at have set flere og flere cool damer rocke dem måtte jeg altså ind bagest i klædeskabet og finde dem frem igen.. Har siden da gået adskillige kilometer i dem og ser frem til endnu flere fremover.. Det er jo kærlighed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Kähler omaggio vase