Fancy friday - inspired by a celebrity

New in: Kähler omaggio vase

Forrige weekend holdte jeg indflytter fest i min lille lejlighed i Herning, hvilket vel efterhånden også var på tide eftersom jeg har boet der siden januar.. I den anledning blev jeg begavet fra højre og venstre og en af tingene jeg fik var denne vase fra Kähler som Mie og Kenneth kom med. Jeg havde slet ikke regnet med at få gave så det var en dejlig overraskelse og så kender Mie jo min smag fantastisk godt, så den var lige i øjet! Jeg er dog lidt i dilemma over hvor den skal stå – lige nu pynter den på min reol i stuen sammen med min Kartell lampe og min lup lysestage fra Hay..

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy friday - inspired by a celebrity