Photography

More Macs to my collection

Så skete det igen! – Min trang til at udvide min samling af Mac læbestifter blev endelig tilfredsstillet da Magasin for nogle uger siden kørte 20% rabat på alt kosmetik i forbindelse med deres goodiedays.. Det var i starten af måneden og jeg havde på daværende tidspunkt ingen idé om jeg ville være SÅ fattig på det her tidspunkt af måneden, men altså, det er jo så nemt at være bagklog og jeg er virkelig glad for alle 3.. Jeg endte med at klikke Heavenly hybrid, Patisserie og Lustering hjem, alle lustre finish, som uden sammenligning er min favorit!

Heavenly hybrid er en bærfarvet, fuschia pink med blå undertoner, lidt i samme boldgade som plumful jeg også ejer men en anelse mørkere og mere markant på læberne. Det er desuden en limited edition så hvis i skal ha fingerne i den er det nu..

Patisserie er en neutral pink som er perfekt til hverdags brug hvor man ikke lige føler for den helt store farvefest på læberne. Det er sådan en my lips but better farve, som læner en smule mere pink i forhold til min naturlige læbefarve..

Lustering er en vandmelon/rose agtig hot pink med blå undertoner som minder mig rigtig meget om speak louder jeg ejede engang, men som desværre er forsvundet sporløst (R.I.P). Lustering er en smule mere gennemsigtig i påførelsen eftersom det er lustre finish hvor Speak Louder er cremesheen, men det gør bare at den er mere anvendelig til hverdagsbrug.

Har i en favorit blandt de 3? Og hvilken Mac læbestift er jeres all-time favorite?

10 kommentarer

 • Åh jeg elsker elsker elsker bare MAC læbestifter. Dem du har fået fingrene i er virkelig lækre! Tag gerne et smut forbi min blog og smid også gerne en kommentar!- Villa Villekulla, mitvillavillekulla.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør jeg virkelig også, kvaliteten er bare helt i top! Synes også de er ret fine alle sammen, er i hvert fald glad for hver og en 🙂 Jeg hopper lige forbi (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke fået taget min mødom fra MAC endnu, men sker nok engang! :)Kig gerne forbi min blog, hvis det lyster dig. Knus!http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er simpelthen vild med alle tre farver – kan dog især godt lide den midterste pga. den neutrale farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er altså også bare den helt perfekte hverdags farve til når der ikke skal ske alt for meget på læberne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med Patisserie!Jeg ejer desværre ingen MAC læbestifter, men har nogle andre ting (Blush, mineral pudder, concealer, paintpods osv.)Og er meget glad for alle mine ting derfra :)www.sarahnadia.comStor Krammer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er bestemt også en favorit her! 🙂 Jeg ejer også både blush og pudder fra mac, og er rigtig glad for begge dele! Concealer med mere har jeg stadig til gode, men mon ikke det ryger med hjem engang?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh den første er så fin til dig!! 🙂
  Elsker MAC.. Er først for nyligt, at jeg fik mine første produkter derfra. Min eneste læbestift jeg har derfra er Syrup, og den er jeg vild med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Mørk

   Tusind tak! Den er jeg også glad for 🙂
   Mac laver nogle ret lækre produkter, men er især glad for deres læbestifter, har også selv syrup og den er jeg også ret vild med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photography