Best from bodum

Fancy friday – inspired by a celebrity

Så blev det endelig fredag og jeg glæder mig til at få slappet af det meste af weekenden, men inden da tænkte jeg at jeg lige ville vise jer hvad jeg har lavet til den her uges fælles fredag tema, som er inspireret af en kendt. Da jeg så den her udfordring første gang vidste jeg med det samme hvad jeg ville lave, jeg havde nemlig for længe siden set et billede som jeg var overbevist om jeg havde gemt i min inspirations mappe, men jeg kunne simpelthen ikke finde det. Så vidt jeg husker var det frøken gaga der havde negle ala dem jeg har lavet her, dog noget længere og vidst også spidse, hehe.. Men i må altså tænke jer til det for efter timers søgen på nettet har jeg stadig ikke fundet det igen! Irriterende? Ja, meget..

Både min mor og rijah var hurtige til at finde det oprindelige billede frem, så her er lige et lille link!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best from bodum