Sneaks and sandals for summer

This weeks ups and downs #3

Jeg er lidt i dilemma i forhold til billeder til de her indlæg, da jeg egentlig synes det ville være mest passende med et stemningsbillede fra ugens løb, men bare alt for sjældent lige for tiden for taget den slags billeder.. Og synes måske det tager lidt overhånd med selfies og detajle billeder af mig selv, så i dag for i sgu lige et halv gammelt billede af min retardo hund, chili..

Opture

 • Fik blomster! – og de var ikke engang fra min vicevært den her gang..
 • Min time torsdag blev aflyst hvilket resulterede i endnu en fridag!
 • Var på hyggelig dobbelt date med rare mennesker..
 • Havde det alt for sjovt over mængden af blush Malene valgte at have på i onsdagens afsnit af paradise. De små øjeblikke i ved..
 • Har grill hygget, røget vandpibe og drukket øller op til flere gange takket være det fantastiske vejr
 • Projekt ”lækker sommerkulør” er begyndt!
 • Havde den sjoveste bytur lørdag, og har ikke haft skyggen af tømmerboys i dag!

Nedture

 • Brugte min fridag onsdag på at have vanvittig migræne!
 • Skulle aflevere portfolie tirsdag kl 11.15, gik i gang tirsdag morgen kl halv 9.. Men det lykkedes mig at aflevere til tiden! Ægte succes
 • Startede ugen ud med en intention om at blogge hver dag. Det skete ikke rigtig.. Næste uge, måske..

2 kommentarer

 • Synes det er nogen fede indlægs med op-og nedture, man kan virkelig leve sig ind i din uge,på en måde, eller er det mig der er skør? thi. Men Det var sgu lidt sjovt det med Malenes blush! :-)Kig gerne forbi min blog, +’ jeg følger dig! <3www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det er jeg bare så glad for du synes.. Jeg hygger mig i hvert fald rigtig meget med at lave dem :)Og ja, jeg havde det helt vilde grineflip, helt for mig selv, over mængden af blush hun havde valgt at kaste i ansigtet :b

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaks and sandals for summer