I've been lucky

Sneaks and sandals for summer

Sko er ikke umiddelbart en mangelvare i min garderobe, men alligevel føler jeg at jeg mangler nye sko, kender i det? Jeg tænker jeg godt kan tillade mig at skyde skylden på de stigende temperature og bilder mig derfor ind at der altid er plads til et par ekstra sko i en samling! Kunne virkelig godt tænke mig et par sneaks i en lysere farve som er lidt mere sommerlige og synes især de 2 par fra New Balance ville være gode bud! Sandaler mangler jeg faktisk reelt, men er virkelig i tvivl om hvilken type jeg vil blive mest glad for. Jeg har gået mine sandaler fra topshop til døde sidste sommer og kunne egentlig godt tænke mig noget der minder lidt om. Parret til venstre fra Shoe Biz synes jeg er vildt cool, og havde jeg bestemt klikket dem hjem med det samme hvis det ikke var fordi jeg var så fattig og derfor ikke lige har mulighed for at hive 700kr ud af budgettet til sandaler. Desværre! I kan finde alle skoene på ogco.dk!

Indlægget er sponsoreret men udtryk for egne meninger og holdninger

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I've been lucky