Get 20% off on Asos

10 things you didn’t know about me

1. Jeg bryder mig ikke særlig meget om is, jeg synes det er ubehageligt at spise fordi det er så koldt. 2. Jeg hader at tørre hænder i de der automatiske håndtørrere. At putte hænderne i dem giver mig samme følelse som folk f.eks får med kridt på en tavle. 3. Jeg vil gerne bo i London på et tidspunkt. 4. Jeg elsker dansk mad! Flæskesteg med brun sovs, stegt flæsk med persille sovs osv. er blandt mine livretter. 5. Jeg kan ikke lide navler og da jeg var lille var jeg utrolig bange for at min navle skulle gå op. 6. Jeg har næsten 400 neglelakker. 7. Jeg bryder mig ikke om børn og er lidt i tvivl om jeg selv vil ha nogen. 8. Jeg flyttede hjemmefra 2 uger efter jeg blev 19 og har både boet med en veninde og med en kæreste, men aldrig alene før nu. 9. Jeg har både haft lyst, sort, rødt, orange, lysebrunt og mørkebrunt hår. 10. Jeg har holdt hele 3 sabbat år, 1 efter efterskolen og 2 efter HF.

Hvad synes i om den her type indlæg? og er der noget der overraskede jer?

8 kommentarer

 • Hvor er du sød! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes de er ret hyggelige, da man kommer tæt på bloggeren bag 🙂 P.s. bryder mig heller ikke meget om navler, og har haft det helt på samme måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det synes jeg også selv, men havde på fornemmelsen det var en type indlæg der måske delte vandene lidt (: Og hvor er jeg bare glad for du siger det! Har aldrig mødt nogen som har haft det ligesom mig, og er godt nok blevet drillet lidt med det igennem tiden, hehe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også godt lide denne type indlæg, det er sjovt at vide noget mere om personen bag bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig! Synes også altid det er sjovt at læse hos andre 🙂 Så er da glad for du også synes det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan du ikke lide is?? og fortrækker dansk mad frem for færøsk?? uha du overrasker mig søde ;)-http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså, jeg kan da godt spise det, men er ikke en ”dessert” eller noget jeg nogensinde selv ville vælge d: Og JA! haha, du ved jo godt jeg ikke kan li’ det færøske mad, er lidt en skuffelse for den side af familien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get 20% off on Asos