Fancy friday - saran wrap

The hunger games: catching fire

Nu er der kun lidt under en måned tilbage før den nye Hunger games film Catching fire lander i biografen. Jeg har glædet mig et helt år efter jeg var inde og se den første så kan næsten ikke vente med at komme ind og se den nye! Traileren lover i hvert fald rigtig godt, har i set den? Desuden er der kommet ny instruktør på hvilket også er lidt spændende, jeg synes Gary Ross gjorde det til UG med den første film så glæder mig til at se om den nye instruktør Francis Lawrence kan leve op til de høje forventninger. Jeg glæder mig som et lille barn til at hive min kæreste med ind og se den til november.. Skal i ind og se den?

Indlægget er sponsoreret men udtryk for egne meninger og holdninger

4 kommentarer

 • Jeg har ikke set de andre – men læst bøgerne – mangler dog lidt i den sidste 🙂 Men synes da egentligt der er ting med i denne trailer, som jeg synes hører til første bog ? Er det rigtigt – og hvorfor hedder hun Kattniss ? He he – i bogen hedder hun da Kattua, gør hun ikke 😉 Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har desværre ikke selv haft fornøjelsen af at læse bøgerne, så der må jeg være dig svar til gode :p Og det lyder da underligt de har givet hende et andet navn? det vidste jeg slet ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😀 Måske er det noget med at hende søster ikke kunne udtale det – kan heller ikke huske det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ej hvor sjovt hvis det er derfor! Jeg tror jeg må have gang i bøgerne, var helt vild med film nr 1 og glæder mig så meget til 2ern 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy friday - saran wrap