New in: H&M trend trenchcoat

Psst.. It’s ezzences birthday

Ezzence holder 4 års fødselsdag i dag tilbyder derfor 50% rabat på en masse lækre mærker så som Ole Henriksen, Redken, Clean, Ciate, Opi, Nuxe, Youngblood og mange flere. Men i skal være hurtige på tasterne, tilbuddet glæder nemlig kun frem til klokken 23.59 i aften. Det er ville jo næsten være dumt ikke lige at ligge en bestilling og jeg har da også allerede selv været inde og bestille et par ting hjem som jeg glæder mig til at modtage!

Skal i forbi og fylde op på beauty hylden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: H&M trend trenchcoat