My hair routine

Fancy friday – saran wrap

Fredagens tema er noget jeg har glædet mig til det er nemlig saran wrap som jeg aldrig har prøvet før. Jeg har mange gange overvejet det men har tænkt at det nok var svært og jeg ikke kunne finde ud af det, men det er faktisk en virkelig simpel metode. Jeg startede med at ligge to lag af Barry M – privkly pear som jeg lod tørre helt inden jeg lagde et lag af Models own – pukka purple, mens pukka purple stadig var våd tog jeg noget husholdnings film og krøllede sammen og duppede på den våde lak så noget at lakken gik af. Det var virkelig virkelig nemt og jeg er faktisk ret tilfreds med resultatet, det kunne meget vel gå hen og blive min nye go to mani, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg forsøger mig med denne form for nail art. Hvad siger i til det?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My hair routine