Favorites from Julie sandlau

Fancy friday – dots

Har valgt at lave et super enkelt design denne fredag da teamet er prikker. Det er noget af det nemmeste at lave, og så bliver resultatet næsten altid rigtig fint. Har prøvet to af mine nye Kiko lakker, nr 329 og nr 327 til prikkerne og sidst men ikke mindst har jeg givet dem et lag af Essie – matte about you. Jeg har desuden klippet mine negle korte igen, og er egentlig okay tilfreds med det. Det er lidt et kærlighed/had forhold jeg har til mine negle når de er lange. Hvad er I mest til, korte eller lange negle?

10 kommentarer

 • Jeg kender til den der love/hate-følelse i forhold til lange/korte negle. Jeg synes, at det er lettest at lægge lak på længere negle, men ellers synes jeg at alt andet er mere besværligt! Jeg kan bedst lide den længde negle, som jeg selv har nu, altså semi-korte (eller hvad man skal sige). Men jeg kan helt klat bedst lide følelsen af at have korte, korte, korte negle – det synes jeg er mest behageligt :-)Fint, simpelt og elegant design du har fået lavet dig der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg har det lidt på samme måde. Jeg er egentlig ok tilfreds med denne længde, det er bare altid lidt mærkeligt at gå fra lange negle til det her semi korte look. Jeg er slet ikke til helt korte korte negle. Og mange tak, synes også det er blevet ganske fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kan faktisk bedst lide mine negle korte :)elsker at du kun har lavet prikker i den ene side – det ser ret fedt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var sådan en idé jeg lige fik da jeg sad og var ved at lave prikker over hele neglen. Kan egentlig også selv ret godt li det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Korte negle styrer 😀 – og dine prikker er super fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde faktisk regnet med folk var mere til det lange look :p Men synes også selv semi korte negle er ret fine. Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine negle skal helst være korte 🙂 det finder jeg mest behageligt :)Jeg synes din mani er rigtig flot og enkelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er helt klart mest behageligt, men synes bare tit lange negle er finere :)Og tusind tak! Er glad for du kan li det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er de flotte – og farverne passer så fint sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorites from Julie sandlau