The summer isn't over yet

2 new from Lily Lolo


I lørdags skulle jeg til housewarming hos et par venner og greb derfor chancen for at få prøvet 2 nye ting fra Lily Lolo af, nemlig deres eye definer brush som er helt perfekt til creme eye liner og så er den tilpas tynd, så man kan virkelig lave nogle fine linjer med den og deres mineral blush i farven Oh la la, som er en og rigtig fin mat pink som blender virkelig godt ind i huden og er meget naturlig at se på. Jeg var lidt nervøs i starten over blushen da det er en løs mineral pudder, hvilket jeg synes kan være lidt svært at styre når det kommer til blush, men det gik ganske smertefrit. Produkterne har jeg fået tilsendt fra Beautyakadamiet som er en dansk webside som har en masse lækre produkter, primært mineral make-up og lækre hudpleje serier. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve flere ting fra mærket, da jeg virkelig er tilfreds med disse to, især deres mineral bronzer og mascara står højt på ønskesedlen. læs mere om mascaraen og deres andre produkter på siden her. Hvad synes i forresten om looket?

Indlægget er sponsoreret men udtryk for egne meninger og holdninger

2 kommentarer

 • Helle

  Jeg ved godt at det er et meget gammelt indlæg, men måske ser du det alligevel.
  Jeg bruger også af og til blush fra Lily Lolo, men har endnu ikke fundet den optimale børste. Må jeg spørge hvad du bruger?
  Mvh Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Mine kommentarer bliver heldigvis samlet, så jeg ser alle nye kommentarer ligegyldigt hvor gammelt et indlæg er 🙂

   Selvfølgelig må du det, jeg bruger enten en meget gammel børste fra Nilens jord, som jeg ikke tror man kan få længere eller også bruger jeg min blush børste fra Real techniques, som jeg blandt andet har skrevet om her: http://katrinemork.com/2014/09/real-techniques/
   Jeg håber det var svar nok, ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The summer isn't over yet