How to remove glitter nail polish easy

It’s lovely in London..

Asger Juul Larsen t-shirt, Moss copenhagen skirt, Nike roshe run Metric shoes, H&M bowler hat

Jeg er netop kommet hjem efter en lang dag inde i London, hvor vi blandt andet har spist frokost i Hyde park, set london eye og bigben, shoppet, været på brick lane og spise aftensmad og selvfølgelig taget en masse lækker streetstyle! Vi lever livet, men mine fødder har det ikke så godt, hehe, det er nogle lange dage! I morgen skal vi en tur ud til brick lane igen for at tage streetstyle og så skal vi flyve til Paris om aftenen! Outfittet her er forresten fra onsdag hvor vi ankom til London..

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to remove glitter nail polish easy