Shopping at victoria secret

How to remove glitter nail polish easy

Jeg elsker virkelig at have glitter neglelak på, det er for hver dag til at følelses som en fest, men hvis der er noget jeg hader så er det at fjerne det igen, det tager en evighed og vat rondellerne går i stykker og det er bare et helvede. Men jeg har fundet en måde hvorpå selv den mest standhaftige glitter fjernes som var det en leg. Du skal bruge neglelak fjerner, vat rondeller, sølvpapir, en saks, og eventuelt et par vat pinde. Først tager du en vat rondel og klipper i 4 stykker, så tager du din neglelak fjerner og putter på rondellen og ligger den på neglen, hvorefter du vikler sølvpapir godt rundt om. Vent 5 minutter og massere så lidt rundt på sølvpapiret inden du trækker det af, og vupti så har du fine rene negle. Fjern eventuelt små rester med vatpinde bagefter.

Her kan i se hvordan mine negle så ud før og hvordan de så ud efter jeg havde brugt metoden, har ikke fjernet ekstra neglelak end hvad der kom af med sølvpapiret. Neglelakken jeg har brugt er forresten Ciate – funhouse!

4 kommentarer

 • Super godt indlæg! Har altid selv problemer med min fine pink glitter neglelak fra Essie, så dette skal jeg da huske! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig det bedste tip til at fjerne glitter neglelak med, det gør det til en leg og så har man lidt mere mod på at kaste sig ud i den helt store glitter fest lidt oftere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! 🙂 Er også blevet lidt vild med glitter lakker :)/Knus Jessica

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping at victoria secret