Fancy friday - tape

Europa trip


I morgen tidlig tager jeg afsted til London, som er det første stop på Mie og jegs rundrejse i europa, vi skal besøge London, Paris, Barcelona, Rom, Venedig og Milano i løbet af de 22 dage vi er afsted. Vi skal undervejs tage streetstyle fra alle byerne til Costume streetstyle, så hold øje derinde med billederne, de kommer ind løbene. Jeg har planlagt et par enkle indlæg til jer, blandt andet fredagens negle indlæg, men ellers regner jeg med at kunne blogge nogenlunde regelmæssigt mens vi er afsted.

Anyway, hvis nogen af jer har været i nogle af byerne tager jeg imod alle former for tips med kyshånd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy friday - tape