It's lovely in London..

Ahava purifying mud mask

Noget tid inden jeg tog afsted til London, modtog jeg denne ansigtsmaske fra Ahava som jeg havde bestilt på Ezzence.dk. Jeg elsker at prøve nye ansigtsmasker og denne fra Ahava er virkelig en succes. Jeg har haft brugt den 3 gange allerede og min hud har været virkelig blød og glat efterfølgende. Jeg ejer i forvejen en mudder maske som jeg har fået af min søde veninde Mie, som hun havde taget med hjem til mig da hun var i Asien og jeg har simpelthen været så glad for den, så jeg har længe haft lyst til at prøve endnu en mudder maske. Den her er dog meget anderledes end den anden da den er lidt lettere i konsistensen og så føles den ikke helt så kraftig på huden, så tror den ville være rigtig god hvis man har lidt sensitiv hud. Ezzence forhandler også mange andre lækre kendte mærker så som Redken og Moroccanoil, og så er priserne ganske fornuftige. Jeg er selv ret flittig storbruger af begge mærker, og det er bare så nemt at sidde hjemme i sofaen og bestille hjem og så ellers bare vente på at postmanden kigger forbi med en pakke nogle få dage senere.

Indlægger er sponsoreret men udtryk for egne meninger og holdninger

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's lovely in London..