Lots of laces and fringes

Northside streetstyle

Weekendens Northside stod for mit vedkommende ikke kun på druk og god musik, jeg havde nemlig også taget mit kamera under armen for at tage billeder af festival moden. Jeg fik taget en del billeder, men jeg har valgt et lille udpluk til jer her. Jeg er især vild med andet billede i første række, og sidste billede i sidste række! Har i en favorit? og hvad foretrækker i selv at være iklædt når der står festival i kalenderen? Hvis i vil se flere af de billeder jeg har taget kan i tjekke resten ud på Costumes hjemmeside!

4 kommentarer

 • Sikke nogle flotte billeder, flot festivals mode 🙂 Jeg har nomineret dig til en Liebster Award som jeg håber du bliver glad for 🙂 Flere detaljer kan du finde på min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er du bare sød! Tusind tak, det sætter jeg pris på!Synes også det var nogle rigtig fine piger jeg fik taget billeder af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, nogle seje kvinder!! Er især vil med nr tre i den første række, så sejt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lots of laces and fringes