Another one..

REN smooth and renew peel mask

Jeg har længe gerne ville prøve nogle af RENs ansigts produkter så da Cocopanda tilbød mig at teste et valgfrit produkt fra deres side tog det mig ikke mange sekunder at beslutte at det skulle være en ansigtsmaske derfra. Jeg elsker at bruge ansigtsmasker og gør det, så vidt muligt, mindst en gang om ugen. Denne fra REN minder ikke om nogen af de ansigtsmasker jeg ejer i forvejen så jeg glædede mig meget til at prøve den. Det er en exfolierende maske der rengøre i dybden og tilfører fugt til huden, min hud har sjældent været så blød og glat som efter jeg har brugt den. Masken er meget klistret så til at starte med var jeg lidt nervøs for om den ville fedte min hud for meget, da den har tendens til nemt at blive fedtet, men det var ikke noget problem overhovedet. I kan finde masken og andre lækre produkter fra REN på Cocopandas hjemmeside her, deres service er helt i top og fragten er virkelig hurtig, og ikke mindst gratis..

Indlægget er sponsoret men udtryk for egne meninger og holdninger

4 kommentarer

  • Skønt du fik lov til at prøve den, den lyder lækker! 🙂 Og fedt de har hurtig og GRATIS fragt hos Cocopanda, det vidste jeg faktisk ikke 🙂 Tak for tip!- Louisehttp://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt – har ledt lidt efter en anmeldelse af den :pMå lige kigg forbi Cocopanda, aldrig før brugt dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another one..