REN smooth and renew peel mask

Cozy evening

Nike sneakers, H&M jeans, H&M trend shirt, Second hand jacket, Balenciaga bag

Havde en fantastisk hyggelig aften i går i selskab med Mads, vi tog ud og spise lækker mad, drak vin og hyggede. Bagefter tog vi videre og fik en dessert et andet sted og så tænkte jeg vi lige kunne snuppe et par billeder inden det blev alt for mørkt. De blev dog ikke de bedste da lyset allerede var ret dårligt, men nu får i dem altså alligevel! Jeg havde taget mine nye sneakers og second hand jakke i brug for første gang. Tror forresten det er vinen der gør at jeg er i så godt humør på det nederste billede, haha..

2 kommentarer

  • Jeg synes nu det er nogle gode billeder, og du ser rigtig fin ud – Specielt på det sidste billede, med dit varme smil :-)- Louisehttp://allthingsglitters.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REN smooth and renew peel mask