This bag contains..

Two new

Har føjet to nye læbestifter til samlingen for nylig, den ene er fra mac og hedder lovelorn, jeg købte den da jeg var i københavn for et par weekender siden. Den anden er fra kate moss for Rimmel og den er købt på Asos. Jeg er totalt i humør til pink og coral farvede læber lige for tiden, og det er altså ikke dem jeg har aller flest af, derfor synes jeg det er to helt fantastiske køb jeg har gjort mig!

I’ve Added two new lipsticks to the collection recently, one is from mac and called lovelorn, I bought it when I was in Copenhagen last weekend. The second is from Kate Moss for Rimmel and it was purchased at Asos. I am totally in the mood for pink and coral colored lips right now, and it’s not them I have most of, so I think it’s two fantastic purchase I have made ​​myself!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This bag contains..