Two new

Toward infinity – and beyond

H&M sweatshirt, Gina tricot dress (used as a skirt), Vagabond shoes, Michael Kors watch, Ebay bracelet, Mac lipstick
Aktuelle billeder er ikke hvad der er mest af på bloggen lige nu, men derfor skal i da ikke snydes for dem alligevel, billederne her er fra sidste lørdag hvor jeg var til min svigermors fødselsdag. Jeg er blevet virkelig glad for min nye sweatshirt for H&M og synes den går rigtig fint sammen med en tynde kjole, som jeg har brugt som nederdel her!

The pictures here are from last Saturday where I was to my mother in law’s birthday. I am really happy with my new sweatshirt for H&M and think it goes really well with the thin dress, which I have used as a skirt here!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two new