White spring

Black it up

Resten af outfitet her så sådan her ud, meget casual og meget mig..

The rest of the outfit here looked like this, very casual and very me. 

4 kommentarer

 • Det er godt nok en lækker blog du har dig her – Jeg kom helt tilfældigt forbi og har kigget lidt rundt, og nu er jeg så blevet fast læser :DSuper outfit, jeg er vild med vesten sammen med den tynde bluse. Og du er sørme en køn pige! :)Kig endelig forbi min blog, hvis du har lyst!- Louisehttp://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Louise, er rigtig glad for du synes om det! Synes også kombinationen af den fine bluse og en kraftig vest er ret god! Jeg kigger selvfølgelig forbi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot outfit 🙂 Hvis du har lyst skal du være velkommen til og deltage i min konkurrence om et iPad cover fra CoverMe her: http://www.karina-blog.dk/konkurrence-coverme/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White spring