Speak louder

Pink lips and overknees

H&M skirt, second hand shoes, H&M sweater, Alexander Wang bag, Mac lipstick

Sådan her så jeg ud i lørdags hvor havde en dejlig afslappet fri dag i selskab med min kæreste og senere hans familie. Jeg er ret vild med min nye læbestift, synes ellers normalt pink er en lidt svær farve at bruge men efter jeg har købt den her har jeg bare lyst til at købe nogle flere, så jeg har noget at skifte med. Det er et ret godt alternativ til mine røde læbestifter! Min sweater er forresten ny og fra H&M. Den er simpelthen så skøn og behagelig at have på, så var nød til lige at have den med hjem i hvid i dag også!

This is what I looked like saturday. I’m really happy about my new lipstick, think it is a perfect alternative to all my red lipsticks. The sweater is new and from H&M, it is so comfortable that i bought it in white as well. 

8 kommentarer

 • Er vild med outfittet og kontraster deri :-). Læbestiften er super fin! Må simpelthen snart tage mig sammen til at få købt en MAC læbestift – synes bare der er så mange, så det kan godt være lidt af en jungle. Hvad hedder den du har købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Katrine! Macs læbestifter er altså også bare rigtig gode, men forstår godt du synes det er lidt af en jungle. Jeg plejer bare at gå ind i mac i magasin og kigge og prøve mig lidt frem 🙂 Har selvfølgelig en idé om hvad farve jeg går efter hjemmefra, men ellers er det altså bare at prøve sig frem. Den jeg har købt hedder speak louder og er en cremesheen 🙂 Den kan i hvert fald anbefales.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW Katrine!! Jeg elsker det her look 🙂 Den strik og nederdel er genial sammen – Især med de flade sko og de farvede læber! I like!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Ida. Jeg er også selv ret glad for kombinationen af stor strik og nederdel! Synes det er så fint og feminint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så vild med din smukke taske!Og sidste billede er så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint outfit, og det klæder dig med de lyserøde læber 🙂 Har en lækker giveaway igang om den smukkeste Katja Jaeger ringKig endelig forbi bloggen: http://www.nanapankalla.dk/2013/02/giveaway-katja-jaeger-grafik-ring.html/ Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speak louder