Pink lips and overknees

London

Den 21. marts rejser jeg til London med Mie. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har været i London en enkelt gang før og det var med Mads i 2010. Derfor kunne jeg godt tænke mig at hører om der var nogle af jer derude der havde nogle gode tips til hvad vi skal opleve, det kunne f.eks være gode steder at shoppe, spise, markeder osv. Alt er brugbart! Håber i er friske på at hjælpe os med at gøre turen fantastisk.

On 21 march I will travel to london with Mie. So if any of you have some good advice to us, we welcome with open arms. It may be places we should shop, eat or a market we must go to. etc. Everything is useful. 

2 kommentarer

  • Det er godt nok svært, for efter min mening skal ALT opleves i London :-)) Men glem ikke billige Primark på oxford st. 🙂 Husk at tage mange billeder om aftenen af tower bridge osv. og opleve hvor flot byen er om aftenen – bare det var mig der skulle afsted igen 🙂 Sidst jeg var derover besøgte vi også en ice bar, hvor alt jo er lavet af is, men det var vist også rimelig dyrt at komme ind – men fed oplevelse. Og ellers bare sus med metroen rundt og opleve de forskellige bydele 🙂 Håber at I får en fantastisk tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Primark er klart også på min liste over steder jeg skal hen! Oxford street generelt selvfølgelig 🙂 Mange tak for rådene, kan du huske hvor den der ice bar lå henne af? – det lyder super fedt nemlig. Skal jo afsted med en veninde så mon ikke vi også skal ud i Londons natteliv 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink lips and overknees