London

JorgObé black peel off mask

Har længe ville prøve en af de her peel off masker, og efter lidt reseach på nettet faldt valget på denne fra JorgObé. Jeg har kun prøvet den to gange, og det er jo ikke fordi det er en eller andet mirakel maske, men kan alligevel se en smule forskel på min næse især. Glæder mig til at se hvordan den virker på længere sigt!

I have wanted to try one of these peel off masks for a long time, and after some reseach I bought this one from JorgObé. I only tried it two times, but I think I can see a little difference on my nose. Can’t wait to see how it works in the long term!

10 kommentarer

 • Jeg elsker dit sexyface 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HIHI hvor ser det sjovt ud ^^” Men det kunne være det var sådan en man skulle prøve, hvis du siger det virker! :DSimoneMicrocut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser ret sjovt ud ja, hehe.. Men jeg synes den fungere okay, som jeg skriver er det jo ikke en mirakel maske, men synes jeg kan se lidt forskel på min næse især 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er noget af en uregelmæssig skægvækst du har fået dig der :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Og btw. er lidt skuffet over at du har købt den… når vi jo udemærket kender gele-pulver, mælk og mikrobølgeovns-tricket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også luret på den længe.. Specielt da Matas blev forhandler, overvejede jeg kraftigt. Men har bare hørt så meget træls omkring den, at jeg købte en lækker maske (også kul sort) fra Origins i stedet. Men mon ikke jeg skal prøve den engang ;)Kh Mettewww.mettevinther.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den fungere okay i hvert fald. Jeg har ikke prøvet så mange andre masker af den slags, kun de der strips man kunne få da jeg var yngre d: og så er den her altså fantastisk i forhold til

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er den ligesom det efterhånden meget kendte produkt: acnekiller?Har du prøvet acnekiller selv? :)http://www.cecilie-bruun.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det skulle være nærmest identisk produkt. Har dog ikke prøvet acnekiller da jeg har hørt meget kritik omkring den, blandt andet fordi det er lidt svært at tyde hvad den indeholder 🙂 Men i bund og grund skulle det vidst være meget lig det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London