Swag

CFW.. if I was there

Acne angora sweater, Nike air max tweed sneakers, Theory silk pants, Bjørg black moon necklace, Mac lipstick, Acne leather jacket

Jeg er godt nok lidt halv træt af at jeg skal arbejde den her uge, det havde altså været lidt sjovere at deltage i  fashion week! Men når man nu ikke har mulighed for at være der kan man jo bruge tiden til at drømme sig lidt væk, det her outfit kunne jeg godt have set mig selv i til fashion week, hvis min økonomi havde tilladt det, haha.

I would gladly have been to fashion week, but unfortunately I have work all week. Instead I’m dreaming about what I would have worn. I could definitely see my self wearing this outfit if just my economy would allow it. 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swag