Deborah lippmann - Today was a fairytale

Black, black & a little more black

I dag har jeg haft en tiltrængt fridag som jeg startede med at bruge på at kører rundt til alle de forskellige genbrugs butikker vi har her i Vejle. Jeg fandt en lækker cardigan i noget uld/angora blanding, og så fandt jeg også den her smukke lange jakke. Jeg drukner lidt i den, men det er det jeg så godt kan li ved den! Senere tog jeg ned på gågaden for at lave lidt arbejde, jeg har nemlig fået et nyt ekstra arbejde som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om, men det må vente lidt endnu!

Today I have been through all the second hands store we got in Vejle. I found I nice cardigan in some wool/angora blend and then I also found this beautiful long jacket. I drown a bit in it, but that is what I like most about it. 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deborah lippmann - Today was a fairytale