New in: second hand shoes

Pre-gift: Jane Kønig bracelet

Inden jeg skulle på arbejde igår var jeg på posthuset for at hente en masse lækre pakker, og i en af pakkerne gemte der sig dette fantastisk smukke armbånd fra Jane Kønig. Det er så simpelt men alligevel vildt lækkert. Suk. Jeg elsker det! Nu skal jeg ud til mine forældre og pynte juletræ og spise, kan i ha’ en god lille juleaften..

Before work yesterday, I was at the post office to pick up a lot of packages, and in one of the packages there was this stunningly beautiful bracelet from Jane Kønig. It is so simple yet wildly delicious. Sigh. I love it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: second hand shoes