Christmas eve

New year dresses

Øverst fra højre: T by alexander wang, Ida sjødstedt for nelly, Stella nova, Noir, Nederst fra højre: Margiela for H&M, Isabel marant, Isabel marant, Malene birger

Normalt er jeg i rigtig god tid med at finde nytårs kjolen, men sådan har det ikke været i år. Synes simpelthen ikke jeg har kunne finde en der bare var ‘it’. Efter min mening skal en nytårs kjole være sort og ikke-hverdags-agtig. Jeg er endt med at købe to forskellige kjoler da jeg var i tvivl om hvorvidt de kunne nå at blive leveret og så er det jo også altid godt at have en back-up hvis den ene bare sad elendigt. Begge kjoler jeg har købt er med på collagen her, kan i gætte hvilke jeg har købt?

I’m normally in pretty good time to find the new year dress, but not this year. I could not find one that just had ‘it’. In my opinion a new year dress has to be black and non-everyday-like. I ended up buying two dresses when I was in doubt, it is always good to have a back-up you know.. Both dresses are shown here, can you guess which ones I have purchased?

2 kommentarer

  • Mie

    jeg “gætter” på nr. 4 og 5! Vis da lige den smukke ryg på 4’eren i stedet for dens kedelige forside :p Jeg er sikker på du kommer til at stråååle lige meget hvilken kjole der når frem først 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kjolen fra nelly er faktisk kommet idag, har ikke prøvet den endnu, men den er vildt fin. Og jeg synes altså også forsiden er meget fin 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas eve