New year dresses

Michael Kors watch

Dette smukke ur fra Michael Kors fik jeg af mine forældre og bedstefar i julegave, jeg har ønsket mig det rigtig længe, så det var virkelig en fantastisk følelse endelig at få det! Jeg er allerede sindsygt glad for det, men skal lige vende mig til at gå med ur, det er ikke noget jeg nogensinde har praktiseret tidligere nemlig.
Mangler du et ur til kæresten burde du tage et smut forbi Trendhim.dk, de har et stort udvalg af herreure.
Got this beautiful watch from Michael Kors from my parents for christmas, it has been on my wishlist for quite a long time, so it really was a great feeling to finally get it. I’m already very happy about it, but I have to get used to wearing a watch, it is not something I have done earlier. 

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year dresses