Pre-gift: Jane Kønig bracelet

Christmas nails

Så er det i aften det er juleaften, og for en gang skyld har jeg faktisk været i rigtig godt julehumør hele december måned. Jeg synes ellers tit det kan blive lidt overkill med nisser og julepynt over alt, men i år har jeg virkelig glædet mig til jul. Jeg skal holde juleaften med mine forældre og lillebror hjemme hos dem så det meste af dagen er bare gået med forberedelser og julehygge! Igår lavede jeg julenegle til i aften for ligesom at fyldefører mit julelook! De ser sådan her ud, og jeg er selv ret vild med dem. Nu vil jeg hjælpe min kære mor med at dække julebordet, så i må ha en fantastisk jul alle sammen!

Tonight it’s Christmas Eve, and for once I’ve actually been in a really good Christmas mood throughout the month of December. I think otherwise it often can be a little overkill with elves and Christmas decorations everywhere, but this year I have really been looking forward to Christmas. I will hold Christmas Eve with my parents and younger brother at home with them so most of the day is just gone with preparations and Christmas atmosphere! Yesterday I made Christmas nails for tonight to fill out my Christmas look! They look like this, and I am pretty crazy about them. Now I want to help my dear mother to set the Christmas table, so merry christmas everyone!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre-gift: Jane Kønig bracelet