Christmas nails

Christmas eve

Jeg håber i alle havde en magisk aften i går i selskab med dem i holder allermest af. Det havde jeg! Det var super skønt bare at være sammen med mine forældre og lillebror, og spise god mad, og pakke gaver op, og hører julemusik og spille spil, osv. osv.. Jeg fik virkelig nogle skønne gaver hvis jeg selv skal sige det, der kommer separate indlæg herom senere. Idag har jeg bare ligget på sofaen med min søde kæreste og set prison break. I morgen står den på julefrokost med hele den pukkelryggede fra min fars side, så der skal der ædes igennem igen, igen..

I hope everyone had a magical evening yesterday with your love ones. I did. I was so great to just be with my parents and younger brother. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas nails