Goodiebox october

Silky silk

Købte denne her silkeskjorte helt tilbage i oktober da jeg var i københavn for at besøge den kære Mie. Af en eller anden uforklarlig grund havde jeg nærmest glemt jeg havde købt den, så det var noget af en positiv overraskelse da jeg fandt den i mit skab den anden dag, den er virkelig lækker i kvaliteten og har allerede haft en på et par gange siden jeg fandt den frem!

Bought this silk shirt back in october when I was in copenhagen visiting Mie. For some inexplicable reason I had almost forgotten I had bought it, so it was quite a pleasant surprise when I found it in my closet the other day, the quality is very nice and I have already worn it a couple of times since. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox october