Back in business

Goodiebox october

For en uges tid siden landede oktober goodieboksen hjemme hos mig og dette er hvad den indeholdt. Redken produkterne er dem jeg allerede bruger, så der var ikke meget nyt og spændende der. Aussie kuren har jeg hørt rigtig meget godt om, og med god grund kan jeg sige, jeg er virkelig blevet glad for den allerede. Parfumen er ikke lige min kop te, og farven på sephora neglelakken var nok ikke en jeg selv havde valgt, men glæder mig dog til at prøve den. Læbepomaden fra softlips er ret god faktisk så den skal jeg nok få glæde af. Alt i alt er det egentlig en rigtig fin boks, især hvis man ikke er indehaver af det meste i forvejen, hehe.

I got the october box from goodiebox a week ago and this is what it contained. The Redken product are the ones I already use, so not much new and exciting about that. I have heard so much good about the Aussie treatment, and with good reason I can tell. The perfume is not exactly my cup of tea and the color of the sephore nail polish was probably not one I had chosen, but I am pleased however, to try it. The lip balm from softlips is pretty good actually, so that is nice. All in all, a really great box. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in business