Ciate caviar

Caviar on my nails

Jeg er tilbage, for en stund i hvert fald. Min computer har været stykker i flere uger efter hånden hvilket har betydet at jeg ikke har haft nogen mulighed for at blogge eller lave andet der kræver en computer. Min kæreste har dog fået den til at virke lidt igen, men må nok erkende at jeg skal have købt mig en ny indenfor den nærmeste fremtid. Kaput slut for min kære computer. Nå, men tilbage til hvad det her egentlig skulle handle om – caviar negle! Jeg er ret vild med det faktisk, selvom holdbarheden af disse ikke var imponerende. Kunne godt tænke mig at prøve velvet udgaven fra ciaté også, nogen der har nogle erfaringer med det, så del endelig!

I’m back, for a while at least. My computer has been broken for weeks which has resulted in no blogging or anything else that requires a computer. My boyfriend fixed it yesterday, but I think I will have to buy a new one within the near future. Anyway, back to what this was supposed to be about – caviar nails! I’m crazy about it actually, although the sustainability of these were not impressive. I will like to try the velvet version from ciate as well. Anyone who has come experience with it, please share!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciate caviar