Birthday wishlist

Details

I får lige en omgang detajlebilleder fra outfittet her, jeg er blevet virkelig virkelig glad for min kære brenda taske, den er altså mit hidtil bedste køb, den har hængt på min skulder lige siden jeg fik den! Halskæden er ny og fra Zara, købte den da jeg var i Prag med mine forældre, de var lige ved at få et flip over hvor længe jeg kunne bruge inde i Zara dernede, men altså man må jo benytte chancen nu når vi kun har Zara i København herhjemme.

Here’s some details pictures from this outfit. I still love my brenda bag so much, it is my best purchase ever! The necklace is new and from Zara, bought it when I was in Prague with my parents.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishlist