DIY elastic necklace

Red red shoes

Det er ikke nogen hemmelig at farver ikke er det der er mest af i min garderobe, og farvede sko ejer jeg absolut ingen af – indtil nu. Efter jeg har fået fuldtidsarbejde i en tøjbutik og derfor går utrolig meget på en dag har det været en nødvendighed for mig at have noget godt fodtøj, og jeg lod mig måske rive en smule med da jeg købte disse sko. Jeg har kun brugt dem en enkelt gang i Prag og de er fantastiske, men de er røde så det kræver lige lidt for mig at tage dem på om morgenen, sort er bare så meget nemmere at have med at gøre!

It is not a secret that colors are not what there is most of in my wardrobe and colored shoes I own none of – until now! After I got full-time work in a clothing store it has been a necessity for me to have some good shoes. I only used them once in Prague and they are great! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY elastic necklace