Enjoyin' life

Goodiebox july

Nu er det efterhånden et stykke tid siden jeg modtog denne goodiebox, men tænkte at i alligevel ikke skulle snydes, og så synes jeg egentlig også det er meget rart at jeg har haft mulighed for rent faktisk at teste produkterne før jeg fortæller om dem. Decubal ecological body cream: En udemærket creme som dog er en smule tyk idet efter min mening, men jeg er også mere til lotion. Den fugter godt og ens hud er blød og pæn når den har trukket ind, men det tager så til gengæld rimelig lang tid for den. Men den er okay hvis man har tålmodighed til det, det har jeg bare ikke rigtig, hehe. Decubal ecological face cream: Lidt som body cremen tager denne også en evighed om at trække ind og det har jeg simpelthen ikke tid til om morgenen inden jeg skal have lagt make-up og ud af døren, har derfor kun brugt den om aftenen og der virker den fin, ens hud er i hvert fald god fugtmættet om morgenen. Bodynordic lip gloss: Jeg er ikke den store lipgloss fan, så derfor har jeg også kun lige prøvet den her en enkel gang herhjemme, men hvis man er til lipgloss er denne en god en af slagsen, den fedter og klister ikke så meget som andre og der er masser af glans i den. Schwarzkopf pro osis session extreme hold hairspray: Det her var et af de produkter jeg glædede mig mest til at prøve da jeg altid svæger til redkens hårspray og jeg må sige jeg faktisk er ret positivt overrasket, som navnet antyder så er der masser af hold i og den stiver derfor godt af, og det har jeg ikke rigtig andre hårsprays der gør, i hvert fald ikke på samme måde. Man skal dog passe lidt på med mængden og spraye et godt stykke fra håret for det ikke kommer til at se stift og klistret ud. Jurlique eye makeup remover: En creme øjenmakeup fjerner. Den er udemærket, den gør som den skal og fjerner makeup’en men ikke et produkt jeg selv ville gå ud og investere i da jeg ikke er så vild med creme øjenmakeup fjerner generelt. Depend holografisk neglelak: Denne neglelak glædede jeg mig også en del til at prøve, man må sige at holografiske neglelakker har haft en del omtale i blogland på det seneste og da depend så smed en billig udgave afsted var det jo alligevel noget der skulle prøves af. Den er faktisk overraskende god og trækker ikke forrige lag af som andre holografiske lakker kan have tendens til. Dog ville jeg ikke selv have valgt den farve som jeg fik, som var en lys lilla, men bestemt pengene værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enjoyin' life