Dress me up for dinner

DIY elastic necklace

For lidt tid siden købte jeg en masse sorte elastikker i søstrene grene med tanke på at lave et lille diy-projekt. Det blev til denne halskæde, som jeg har ”flettet” sammen. Er rigtig godt tilfreds med resultatet og har allerede brugt den en del. Hvad siger i, kan i li’ den?

A little while ago I bought a lot of black elastics with the intention of making a little diy-project and this is the outcame. I’m very pleased with the result and I have already used it a lot. What do you think, is it cool or not?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress me up for dinner