Red red shoes

Blue addicted

Inden jeg tog til Berlin i starten af sommeren, havde jeg tjekket hvor i byen man kunne købe Deborah lippmann lakker da jeg har sukket over across the universe i en evighed og havde besluttet mig for at nu skulle den altså med mig hjem. Desværre blev jeg meget skuffet da jeg så udvalget i Quartier, som så vidt jeg er informeret er det eneste sted man kan købe dem i Berlin(?). De havde hverken across the universe, today was a fairytale, i love the nightlife eller nogen af de andre jeg har haft et godt øje til. Den eneste lidt interessante de havde var happy birthday, men eftersom jeg har lakken her følte jeg ikke en yderligere trang til at kaste penge efter den. Men heldet var alligevel med mig lidt senere på dagen da vi smuttede forbi en matas lignede kæde-butik ved navn DM, hvor jeg fandt denne skønhed. Den er fra mærket essence og farven hedder blue addicted. Den minder overraskende meget om across the universe, og så kostede den ikke engang en tiende del. My luck!

When I went to Berlin earlier in the summer I checked where I could find Deborah Lippmann nailpolish, I’ve had across the univers in my mind forever. Unfortunately it was not to find, but instead I found this nailpolish in a DM store. I think it look alot like across the univers so I’m very happy about it, and it was much cheapy too. It is from essence and the color is blue addicted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red red shoes