Pretty studs

The harbour

Bedre sent end aldrig, er det ikke det man siger? En uge forsinket er måske lige i overkanten når jeg nu havde sagt de ville komme senest sidste mandag, men men men, jeg har altså haft utrolig meget arbejde i sidste uge så det der med fritid har jeg ikke rigtig gjort så meget i. Men det har jeg gjort idag, mandag er nemlig min ugentlig fridag så den er blevet nydt maximalt med masser blog læsning, tv-serier og bland selv slik.

Better late than never, I guess! A week late is perhaps just a bit over the top, but, I have had so much work last week! Monday is my weekly day off so to day has been enjoyed to the maximum with blog reading, tv series and candy. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty studs