..

Pretty studs

Det er efterhånden en mindre evighed siden jeg købte disse fantastiske loafers på topshops hjemmeside, men  mine fødder har været meget lidt samarbejdsvillige når det kommer til nye sko på det sidste, hvilket er endt ud i at jeg faktisk først har fået taget de her sko i brug inden for de sidste to uger. Mine fødder råber ikke ligefrem hurra når jeg hiver dem frem fra skabet, men de overlever. Det er et meget kompliceret kærligheds-had-forhold de har til dem. Sagt med andre ord, så elsker jeg dem virkelig, men hvorfor kan de ikke bare være ligeså behagelig at have på som de ser ud til?!?

I bought these amazing loafers at topshop’s website a while ago, but my feet have been very uncooperative when it comes to new shoes, which means that I first have taken these shoes in use within the last two weeks. I really love them, but why can they be as comfortable as they look like?!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

..