Spikey

Essie summer

Jeg har en hel fantastisk kæreste, så er det sagt! Den anden dag kom han hjem med essies sommer kollektion til mig og jeg havde simpelthen så svært ved at vælge hvilken farve jeg skulle prøve først så jeg kastede mig ud i dem alle sammen samtidig! Fra venstre: off the shoulder, fear or desire, mojito madness, bikini so teeny. Har lagt 2 lag, men især bikini so teeny kunne godt have brugt det tredje lag. Har i en favorit?

I have a fantastic boyfriend, so it is said! The other day he came home with essies summer collection for me and it was so hard to choose what color I should try first so I threw myself into them all at the same time! from left: off the shoulder, fear or desire, mojito madness, bikini so teeny. I have 2 coats on, but esecially bikini so teeny could have used the third layer. Do you have a favorite?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spikey