Brunette

Snapshots

Det her er altså noget af et sjoveste og hyggeligste jeg nogensinde har set, en beer-bike! Hvis jeg nogensinde kommer til Berlin eller andetsteds hvor de har sådan nogle med en flok venner så er det altså et must! Så fedt.

En virkelig dygtig mand som var ved et af de markeder vi var på om søndagen, jeg har altså en vis respekt for folk der kan noget særligt!

Bro hvor folk havde hængt hængelåse med deres kærester op, så længe låsen hænger der holder kærligheden. Vi ville have været forbi og sætte en op en anden dag, men fik aldrig tid til det. Det må blive næste gang, men mon ikke kærligheden bliver der alligevel.

Restaurant vi var på om mandagen, den var meget speciel..

.. det var nemlig en mørke restaurant. Jeg har aldrig oplevet noget så styret i hele mit liv, alle ens sanser var virkelig på arbejde. Fantastisk oplevelse som jeg helt klart kan anbefale alle der kommer til Berlin

Det hyggeligste koncept! Give bod – sharing is caring.. hvor folk simpelthen bare læser deres brugte ting af og så kan de frit afhentes af andre. One man’s trash is another man’s treasure!

.. Jeg er normalt ikke den store fan af tekst under billeder, synes altid det bliver så avis-agtigt, men synes altså det fungerede bedst i dette tilfælde. Prøvede at fange den lidt skæve og enormt hyggelige stemning som Berlin er fyldt af, så må det være op til jer om det lykkedes, hehe..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunette