It's berlin, baby

Make-up

Det var ikke overvældende meget jeg fik købt da jeg var på weekend tur i Berlin med min kæreste, men lidt kom der dog med hjem. Jeg prøver at være lidt mere kvalitetsbevidst både når det kommer til tøj og make-up og eftersom der var en smule at spare på make-up’en i Berlin måtte jeg jo hellere tage lidt godter med hjem. Hvilke make-up mærker er i tilbøjelige til at købe?

It was not a overwhelming amount i bought when I was in Berlin, but i bought these two pieces of make-up! I’m trying to be more quality conscious! Which make-up brands are you likely to buy?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's berlin, baby