Blue dots

It’s berlin, baby

Det eneste outfit billede jeg tog mig tid til at få taget i Berlin var da vi var rundt på en lille hurtig ”must-see”-tur, her ved holocaust mindemonumentet! Cowboyjakken er ny og købt på asos marketplace, som jeg først lige har fået øjnene op for, for nylig, det er en sand guldmine kan jeg fortælle jer.

The only outfit I took pictures of in Berlin was this simple one. We where on a quick ”must-see” tour. The denim jacket is new, it’s from asos marketplace, which I just become aware of, and I can tell you, it’s a true gold mine!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue dots