Saturday night

Asymmetric

Jeg må indrømme at det er kommet bag på mig hvor svært det er at style den her skjorte fra H&M trend, den er god til et par jeans, hvad ellers? Synes ikke rigtig jeg kan få den til at fungere med andet.. Men så meget sagt så er jeg stadig rigtig glad for jeg købte den da jeg havde kigget på den i en evighed inden den var i butikkerne så da jeg endelig fandt den i H&M i århus måtte jeg slå til..

3 kommentarer

  • den kunne også være cool med en pliseret nederdel under i sort, sådan lidt lag på lag agtigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey 🙂 har en give away konkurrence kørende på min blog, du kan vinde et gavekort til Helle Thorup. Tjek det ud og deltag gerne; http://fudjan.com/2012/05/give-away/ – trækker vinderen den 20. maj – der er i øvrigt også en shopbob konkurrence i sigte;)Kærligst,Fudjan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kunne faktisk måske være meget fedt, har også lige købt en nederdel som jeg satser på den kan gå sammen med (;

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday night